Postcode Loterij Dagje Weg naar Keuze

Postcode Loterij Dagje Weg naar Keuze

Postcode Loterij Krassen

Beste winnaar, gefeliciteerd met uw prijs!

U kunt kiezen uit leuke en verrassende dagjes weg voor 4 personen.
Of u nu met uw partner, gezin of met vrienden gaat. Naar een museum
of dierentuin. Het belooft een heerlijke dag te worden. Veel plezier met
het maken van uw keuze en alvast veel plezier tijdens uw dagje weg!

U kunt uw winnaarscode uit de brief invullen op:

www.postcodeloterij.nl/dagjeweg

 

63 comments on “Postcode Loterij Dagje Weg naar Keuze
 1. Ik ben al een aantal dagen bezig om mijn winnaarscode te plaatsen en een keuze te maken, maar dan breekt het programma af en vraagt om later weer te proberen.
  Steeds geen resultaat, graag uw advies.
  Mvg, Jan Bakker
  Eml: bakk1938@planet.nl

 2. Ik kan niet vinden waar je het winnaarscode moet in vullen. Graag verneem ik van waar en hoe je dat doen moet!!! mvg G Boonstra de Weerd Emmelooord.

 3. Beste mensen, eerst even goed kijken, en dan klagen ha ha, hier heb ik de link voor jullie, even knippen en plakken en je bent op de site waar je de wincode moet invullen :-) veel plezier met jullie prijs

 4. lastige site en niet gebruiksvriendelijk, plaats zelf een balkje waar kan dienen voor winnaarscode.
  Zo maak je mensen blij met een dooie mus. zijn denk ik al meer dan 20 jaar lid, dus graag reactie .

  Gaan voor de kaartjes van Madurodam!

  Vriendelijke groet, familie van Calsbeek

 5. Als ik dit allemaal lees, vind ik het triest dat er geen andere oplossing bestaat. Als kwaliteitsmanager vond ik het heel leuk om verbeterprogramma’ s in te voeren. Hier mijn tip: stuur mensen liever een voucher die ze kunnen inwisselen bij een attractie naar keuze. Gewoon legitimeren is toch ook voldoende.

 6. Nou Nou Wat een prijs kan er helemaal niets mee ben al uren bezig en kan nergens mijn code invullen, nou postcode je mag mijn prijs weggeven aan een land waar de kinderen er heel misschien iets aan hebben , en dat ik er al jaren vanaf het begin aan meespeel en dan nu eens een prijsje die je niet kan verzilveren , gefeliciteerd postcode loterij voor deze hele mooie prijs bedankt.

 7. Ik heb 2 toegangsbewijzen besteld maar heb nog niets ontvangen, krijg ik die per post? Of moet ik dit printen. Verder zou ik graag mijn bestelling willen veranderen of kan ik de toegangsbewijzen per post omruilen ?

 8. Beste mensen,
  Ik ben ingelogd alleen zie ik geen optie van Apenheul erbij staan.

  Weet iemand misschien hoe dit kan?
  Op de brief is wel apenheul weergegeven.
  Ik wil a.s week namelijk gaan.

  Kan iemand hierover wat zeggen?

 9. Indien het verkrijgen van je prijs ZO erg moeilijk gemaakt is…

  zo ik kijken of AFMELDEN niet veel makkelijker is.

  In mijn geval wel TOE_DE_LOE postcode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>