VriendenLoterij Prijs naar Keuze

Vriendenloterij

Beste Winnaar, Gefeliciteerd!

U heeft een prijs naar keuze gewonnen!

U heeft Keuze uit verschillende Prijzen naar Keuze. Er is een gevarieerd aanbod dus voor elk wat wils!

In de winnaarsbrief die u heeft ontvangen, staat uw persoonlijke code die u kunt invullen op de speciale website. Hiermee kunt u uit verschillende leuke prijzen kiezen. Let op: het is belangrijk om hoofdletters en kleine letters precies zo over te nemen zoals ze in de brief staan.

Wanneer u uw favoriete Prijs gekozen heeft, ontvangt u de cadeaubon voor uw Prijs binnen 10 dagen in uw brievenbus.

Verzilver uw persoonlijke code op:

www.vriendenloterij.nl/prijsnaarkeuze

 

72 comments on “VriendenLoterij Prijs naar Keuze
 1. Als jullie een loterij houden moeten jullie ook
  zorgen dat we een gewonnen prijs op kunnen vragen
  en niet blij maken met een dooie mus.
  zorg dat we de code in kunnen vullen.

 2. Goede morgen Dame of Heer..Ik vind het leuk een Prijs te winnen maar het probleem is dat je niet gelijk op de Side voor je prijs kan komen.Dat vind ik heel erg voor zo een bedrijf

 3. wat jammer dat jullie de mensen op deze manier blij maken.maar als je de code niet in kan vullen blijf de prijs wel uit.nogmaals jammer.op deze manier denk ik dat ik stop bij de vrienden lotery

 4. Ik kan de code niet invullen. Op de aangegeven plek voor de website staat een doorklik naar eigen website maken! Hoe kan dit?
  Zo raakt u uw VRIENDEN kwijt VRIENDENLOTERIJ!!

 5. Mijn voorgangers hebben eigenlijk al gereageerd over de prijs code om het in te vullen,
  En waar vind ik dan die code.
  Met afwachting op u berichtje ,
  Vriendelijke Gr, M Hissink.

 6. Heb een paar keer een prijs naar keuze gewonnen. inloggen code ingeven en binnen een week prijs in huis. Nu ben ik naar wel 20 verschillende links gegaan maar nergens kan ik mijn prijs innen. wat een puinhoop zeg! :sad:

 7. Heb een tijdje geleden mijn persoonlijke code ingevuld(dat was in jan.2014) voor een dinercheuqe,maar heb het nog steeds niet binnen.Mijn persoonlijke code is 55U357D31,hoe kan dit ,krijg ik nog een bericht of hoe zit het inelkaar

 8. Ik heb óók een dagjeweg gewonnen van de postcodeloterij kan er óók niet in komen?? 2de óók bij de vriendenloterij, kan ik mijn prijs niét innen óók zelfde probleem kom niet verder vragen adres en woonplaats op de plek van mijn P.C.???? Dit is té gek voor woorden.ik denk dat wij ons sterk moeten maken met al mijn mede z.g. WINNAARS met zelfde probleem door het naar buiten te brengen door ermee naar de t.v. E.o. Krant!!!!! BEN ERG BÓÓS!!!!!

 9. Ik had een Hema appeltaart gewonnen.
  Wou hem vlak voor de geldigheidsdatum online bestellen.
  Kon die site niet vinden !!!

  Mijn cadeaukaart was tot en met 16 juli 2014 geldig , ben op 16 juli naar de dichts bij zijnde Hema gegaan met de kaart.
  Waren de appeltaarten op.
  Dus GEEN plezier van die prijs.

  Aan de reacties te zien ben ik niet de enige.

 10. ik probeer ook mijn code te verzilvere maar nee hoor je moet weer bellen .ik ga denk ik dit maar stop zetten .en een melding bij kassa of max maken .dit deugt voor geen kant geld via bellen binnen halen 50 cent per minuut nau niet uit mijn portemonai bonjour !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>